Home

SPITAL AFLAT ÎN CARANTINĂ!
ACCESUL VIZITATORILOR INTERZIS!

 

ATENȚIE!!!

MEDICII REZIDENȚI VOR TRANSMITE DOCUMENTE EXCLUSIV PE E-MAIL runos2@irgh.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere!


IMPORTANT!!!

Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice de pe teritoriul României în contextul răspândirii infecţiei cu noul coronavirus (COVID-19), recomandările instituite prin Ordonanţa militară nr. 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, pentru protejarea salariaţilor instituţiei, conducerea IRGH a dispus măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infectiilor cu noul coronavirus (COVID-19).

Începând cu data de 24 martie 2020 si până la încetarea situației de urgentă decretate, rugăm toţi salariaţii să se adreseze instituţiei prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea personal la sediul instituţiei, şi anume:

  • prin fax la nr. 0264 455 995
  • prin e-mail la adresele:
              adeverinte@irgh.ro - pentru solicitare eliberare adeverințe
              runos2@irgh.ro -la această adresa de email medicii rezidenți vor transmite pontaje și certificate de concediu medical, vor solicita adeverințe de spor, cereri concediu de odihnă și cereri de concediu fără  salar.
              irghcj@irgh.ro -pentru alte solicitări
  • Toate solicitările trebuie să conţină număr de fax sau e-mail unde se transmite răspunsul!!!

În cazul solicitărilor urgente, a sesizărilor care privesc anumite probleme în această perioadă, rugăm toate persoanele fizice şi juridice interesate să utilizeze adresele de email: irghcj@irgh.ro, administrativ@irgh.ro sau numerele de telefon: 0264 596 414, 0264 334 917 sau să ne contacteze online utilizând formularul contact de pe pagina web a institutiei pe care o puteti accesa folosind linkul https://www.irgh.ro/ro/contact.

Totodată, se instituie restricţionarea accesului în instituţie, la registratura generală în perioada 24 martie 2020 şi până la încetarea situaţiei de urgenţă. 

Vă mulţumim pentru înţelegere! 
Şef Serviciu RUNOS
Şef Serviciu Administrativ
Consilier Juridic